Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Temperley de Asunción River Play ESC
442 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Kramer met een sublieme pass. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi passt de bal in één keer door. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kramer is nu in balbezit. Jegier verovert de bal door een tackle van achteren. Jegier met een sublieme pass. Klungelig pakt Diab de bal. Diab geeft een hoge lob. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucesole onderschept slim de pass. Lucesole met een sublieme pass. Presenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Presenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Laplace is nu in balbezit. Laplace geeft een hoge lob. Peñaloza geeft een hoge lob. Steiger is nu in balbezit. Steiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 43%, River Play ESC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temperley de Asunción - River Play ESC 0:0

53e minuut.
Daar is Fornier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucesole bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucesole passt de bal zonder na te denken. Presenza is nu in balbezit. Presenza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Fornier is nu in balbezit. Steiger is nu in balbezit. Fornier onderschept slim de pass. Fornier geeft een hoge lob. Landi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Figger probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. González geeft een lange en hoge pass. Steiger is nu in balbezit. Steiger geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
González geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucesole met een snelle inworp. Presenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Presenza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Temperley de Asunción 43%, River Play ESC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Temperley de Asunción - River Play ESC 0:0