Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Foglia FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2867
Foglia FC Club Atlético Labrunista
433 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Cibils rent richting de bal. Cibils geeft de bal voor. Quintullanca heeft problemen om de bal te vangen. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nemer is nu in balbezit. Lobo onderschept slim de pass. Lobo met een sublieme pass. Pelokon rent richting de bal. Pelokon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Langone geeft de bal voor. Copes bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langone krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Copes bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone verovert de bal door een tackle van achteren. Langone probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 57%, Club Atlético Labrunista 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 0:0

50e minuut.
Colombatti rent richting de bal. Alba rent richting de bal. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 0:1

67e minuut.
Cibils geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobo heeft problemen om de bal te vangen. Lobo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Colombatti met een sublieme pass. Quilahuilque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colombatti is nu in balbezit. Colombatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mateos trapt de bal weg. Robson speelt de bal door. Mezzotto probeert de bal aan de voet te houden. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo probeert naar een medespeler te passen. Cibils bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelokon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelokon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:1

76e minuut.
Franceschetti is nu in balbezit. Mezzotto rent richting de bal. Mezzotto passt de bal in één keer door. Colombatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombatti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:2

90e minuut.
Klungelig pakt Langone de bal. Copes rent richting de bal. Monroy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Copes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Copes kan niet meer verder spelen. Wentemilla komt het veld opgelopen. Vidal met een snel genomen vrije trap. Grünewald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 47%, Club Atlético Labrunista 53%.
Foglia FC - Club Atlético Labrunista 1:2