Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Boadilla Los Cachorros
Normal Tactiek Primera 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


14e minuut.
Espín speelt de bal door. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ... Llorens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:1

15e minuut.
Chirón met een snelle inworp. Subero rent richting de bal. Subero probeert naar een medespeler te passen. Santos Rodriguez rent richting de bal. Santos Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Llorens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:2

18e minuut.
Daar is Santos Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subero is nu in balbezit. Subero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espín de bal. Espín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Boj geeft de bal voor. Inworp. Martínez Espín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lakabeg de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt García Haro de bal. García Haro speelt de bal door. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luján is nu in balbezit. Luján schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alegbe trapt de bal weg van het doel. Parreño kopt de bal weg. Chirón met een sublieme pass. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín draait met de bal, schiet en ... Llorens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Espín de bal onder controle te krijgen. Subero speelt de bal door. Klungelig pakt Espín de bal. Espín haalt uit met een fantastische trap. Llorens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:3

36e minuut.
Subero passt de bal met de wreef. Chirón is nu in balbezit. Chirón passt de bal in één keer door. Espín is nu in balbezit. Espín schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Lakabeg geeft de bal voor. Comas rent richting de bal. Comas speelt de bal door. Chirón is nu in balbezit. Chirón geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Boadilla 80%, Los Cachorros 20%.
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:4

52e minuut.
González Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Subero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg begaat een overtreding. Subero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Subero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Boj probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martínez Espín geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Subero heeft problemen om de bal te vangen. Subero met een sublieme pass. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Rodriguez is nu in balbezit. Santos Rodriguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Comas rent richting de bal. Comas passt de bal zonder na te denken. Espín is nu in balbezit. Espín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:5

79e minuut.
Martínez Espín onderschept slim de pass. Martínez Espín speelt de bal door. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:6

85e minuut.
González Rey is nu in balbezit. Subero onderschept slim de pass. Subero geeft een hoge lob. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Boadilla 68%, Los Cachorros 32%.
Atlético Boadilla - Los Cachorros 0:6