Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thurn and Taxis kolosso2
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Leyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Boris González rent richting de bal. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Losas de bal. Bauzá verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Leyn geeft een lange en hoge pass. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Liñero rent richting de bal. Liñero draait met de bal, schiet en ... Bauzá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 1:0

16e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango probeert naar een medespeler te passen. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Otero Álvarez speelt de bal door. Pérez Arango rent richting de bal. Iglesias Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias Quintana haalt uit met een fantastische trap. Aliaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thurn and Taxis - kolosso2 1:1

40e minuut.
Leyn onderschept slim de pass. Leyn speelt de bal door. Dorado Bielsa rent richting de bal. Dorado Bielsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 2:1

43e minuut.
García Inglés geeft een lange en hoge pass. Belda kopt de bal weg. Pérez Arango heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Iglesias Quintana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 49%, kolosso2 51%.
Thurn and Taxis - kolosso2 2:1

46e minuut.
Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona is nu in balbezit. Liñero onderschept slim de pass. Liñero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cañardo rent richting de bal. Cañardo probeert naar een medespeler te passen. Liñero heeft problemen om de bal te vangen. Liñero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 3:1

55e minuut.
Daar is Gibanel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibanel geeft de bal voor. Inworp. Dorado Bielsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Inglés geeft de bal voor. Bauzá bokst de bal weg. Losas is nu in balbezit. Losas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 4:1

60e minuut.
Ordóñez Herrera met een sublieme pass. Iglesias Quintana rent richting de bal. Iglesias Quintana passt de bal met de wreef. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 4:2

69e minuut.
Boris González rent richting de bal. Boris González probeert naar een medespeler te passen. Ordóñez Herrera speelt de bal door. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 4:3

77e minuut.
Leyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyn speelt de bal door. Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero onderschept slim de pass. Liñero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ordóñez Herrera kopt de bal weg. Lunar speelt de bal door. Leyn met een sublieme pass. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - kolosso2 5:3

85e minuut.
Liñero passt de bal met de wreef. Dorado Bielsa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otero Álvarez. Otero Álvarez krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ona kopt de bal weg. Otero Álvarez speelt de bal door. Boris González heeft problemen om de bal te vangen. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 36%, kolosso2 64%.
Thurn and Taxis - kolosso2 5:3