Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid City FC Caimanes Obsesos
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Beramendi rent richting de bal. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín geeft een hoge lob. Turiel de la Cruz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Márquez Soria de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pérez Izquierdo met een snelle inworp. Téllez geeft een lange en hoge pass. Procopio is nu in balbezit. Procopio haalt uit met een fantastische trap. Fernández Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid City FC - Caimanes Obsesos 0:1

38e minuut.
Suárez Betancort verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez Betancort speelt de bal door. Lacruz rent richting de bal. Lacruz draait met de bal, schiet en ... Carpio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid City FC - Caimanes Obsesos 1:1

41e minuut.
Suárez Betancort onderschept slim de pass. Suárez Betancort geeft een lange en hoge pass. Daar is Gabilondo del Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacruz is nu in balbezit. Lacruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid City FC 44%, Caimanes Obsesos 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid City FC - Caimanes Obsesos 1:1

53e minuut.
Laxos geeft een hoge lob. Gómez Rodríguez kopt de bal weg. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Izquierdo rent richting de bal. Pérez Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Lacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Bango is nu in balbezit. Lacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz schiet op doel. Carpio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Téllez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beramendi is nu in balbezit. Beramendi passt de bal in één keer door. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid City FC 58%, Caimanes Obsesos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madrid City FC - Caimanes Obsesos 1:1