Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búhos Vagos Magos Deliciosos
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rodríguez Marfil geeft een lange en hoge pass. Sapena kopt de bal weg. de la Sagra heeft problemen om de bal te vangen. Escorial rent richting de bal. Escorial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fernández Presa is nu in balbezit. Castedo onderschept slim de pass. Castedo speelt de bal door. de Mota rent richting de bal. de Mota schiet op doel. Larrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pérez Guirado de bal onder controle te krijgen. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt de Mota de bal. Rodríguez Marfil rent richting de bal. de Mota verovert de bal door een tackle van achteren. de Mota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 1:1

42e minuut.
Rodríguez Marfil kopt de bal weg. Daar is de la Sagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón verovert de bal door een tackle van achteren. Porrón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Larrosa trapt de bal weg van het doel. de la Sagra kopt de bal weg. Lanero rent richting de bal. Escorial onderschept slim de pass. Escorial draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Vagos 46%, Magos Deliciosos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 1:1

47e minuut.
Gavito geeft de bal voor. Porrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón met een sublieme pass. de Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Porrón verovert de bal door een tackle van achteren. Porrón met een sublieme pass. de Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mota haalt uit met een fantastische trap. Larrosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 2:1

62e minuut.
de Mota probeert naar een medespeler te passen. Pérez Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Guirado passt de bal in één keer door. de Mota rent richting de bal. de Mota haalt uit met een fantastische trap. Larrosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 3:1

67e minuut.
Lara probeert de bal met de borst te controleren. Gavito verovert de bal door een tackle van achteren. Gavito passt de bal met de wreef. Porrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gavito rent richting de bal. de la Sagra rent richting de bal. Gavito maakt een afschuwelijke overtreding. Gavito krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Porrón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fernández Presa de bal onder controle te krijgen. de Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mota draait met de bal, schiet en ... Larrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búhos Vagos 42%, Magos Deliciosos 58%.
Búhos Vagos - Magos Deliciosos 4:1