Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domingueros Desbocados Villarcayo Nela CF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Daar is Martínez Abellán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Desbocados - Villarcayo Nela CF 0:1

22e minuut.
Martínez Abellán schiet op doel. Bouzo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sotomayor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chico maakt een snoekduik en kopt de bal. Engonga bokst de bal weg.

23e minuut.
López Arbesú bereikt de bal nog maar net als eerste. López Arbesú geeft een hoge lob. Naya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Prados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domingueros Desbocados - Villarcayo Nela CF 1:1

27e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naya. Figueroa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Figueroa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Domingueros Desbocados - Villarcayo Nela CF 2:1

35e minuut.
Daar is Bouzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Abellán rent richting de bal. Martínez Abellán speelt de bal door. Chico is nu in balbezit. Chico draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lara rent richting de bal. Lara speelt de bal door. Naya is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Prados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Desbocados 62%, Villarcayo Nela CF 38%.
Domingueros Desbocados - Villarcayo Nela CF 2:1

47e minuut.
Karanka de la Hoz passt de bal in één keer door. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Jurado Espinosa probeert de bal aan de voet te houden. Anievas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Engonga trapt de bal weg van het doel. Lara kopt de bal weg. Karanka de la Hoz is nu in balbezit. Martín Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián onderschept slim de pass. Cebrián passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
López Arbesú bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez Acosta onderschept slim de pass. Núñez Acosta geeft de bal voor. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Engonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Martínez Abellán geeft een hoge lob. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Anievas is nu in balbezit. Anievas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cebrián onderschept slim de pass. Bouzo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebrián. Cebrián krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domingueros Desbocados 52%, Villarcayo Nela CF 48%.
Domingueros Desbocados - Villarcayo Nela CF 2:1