Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Recreativo Granada C.F Logbruck team
433 Tactiek ddd
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 24.1
adequate Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Martí trapt de bal weg van het doel. Heras kopt de bal weg. Dobromirov met een sublieme pass. Gallo Moreno is nu in balbezit. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Dobromirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 1:0

13e minuut.
Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov passt de bal in één keer door. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Campbell met een snelle inworp. Dobromirov geeft een hoge lob. Gallo Moreno is nu in balbezit. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ... Martí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 2:0

24e minuut.
Doeltrap. Martí met een harde bal richting middenveld. Panguilef rent richting de bal. Herráiz onderschept slim de pass. Herráiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ruiz Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Panguilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Panguilef geeft een hoge lob. Dobromirov is nu in balbezit. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Campbell geeft de bal voor. Muñoz kopt de bal weg. Dobromirov heeft problemen om de bal te vangen. Dobromirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiz Jiménez. Gallo Moreno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muñoz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fradera kopt de bal weg. Dobromirov probeert de bal aan de voet te houden. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Martí bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Rodríguez Irago is nu in balbezit. Gallo Moreno onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Gallo Moreno onderschept slim de pass. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 32%, Logbruck team 68%.
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 3:0

53e minuut.
Gallo Moreno rent richting de bal. Dobromirov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campbell neemt de hoekschop. Gallo Moreno maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Dobromirov is nu in balbezit. Klungelig pakt Muñoz de bal. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Gallo Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aranzábal geeft een hoge lob. Dobromirov rent richting de bal. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov onderschept slim de pass. Dobromirov draait met de bal, schiet en ... Martí bokst de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Dobromirov rent richting de bal. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobromirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dobromirov haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gallo Moreno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recreativo Granada C.F 28%, Logbruck team 72%.
Recreativo Granada C.F - Logbruck team 4:0