Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xuxisFC N espino fc
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 30
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardeñosa de bal. Cardeñosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xuxisFC - N espino fc 0:1

11e minuut.
García Gomis kopt de bal weg. Domoraud is nu in balbezit. Met opzet legt Mestre zijn tegenspeler op de grond. Mestre krijgt een gele kaart. Domoraud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cambra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
xuxisFC - N espino fc 0:2

19e minuut.
Cambra onderschept slim de pass. Mestre rent richting de bal. Mestre probeert naar een medespeler te passen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Coya heeft problemen om de bal te vangen. Delibasic rent richting de bal. Delibasic passt de bal zonder na te denken. Carrasco rent richting de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ... Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cardeñosa met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Domoraud is nu in balbezit. Domoraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gangoso geeft een hoge lob. Inworp. Escudero met een snelle inworp. Cardeñosa rent richting de bal. Cardeñosa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rojas draait met de bal, schiet en ... Daar is Lado Curty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cardeñosa rent richting de bal. Cardeñosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xuxisFC - N espino fc 0:3

44e minuut.
Iraola Sagama speelt de bal door. Domoraud is nu in balbezit. Domoraud passt de bal zonder na te denken. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Nieto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xuxisFC 59%, N espino fc 41%.
xuxisFC - N espino fc 0:3

58e minuut.
Daar is Lado Curty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal zonder na te denken. Cardeñosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardeñosa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cardeñosa speelt de bal door. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero speelt de bal door. Cardeñosa rent richting de bal. Cardeñosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gangoso onderschept slim de pass. Gangoso probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Tenorio de bal. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis passt de bal zonder na te denken. Mestre is nu in balbezit. Mestre geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrasco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xuxisFC 51%, N espino fc 49%.
xuxisFC - N espino fc 0:3