Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. CEFATED SuperDepor
Normal Tactiek kamikaze
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Dorronsoro geeft een hoge lob. Pernía bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernía probeert naar een medespeler te passen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Morgado speelt de bal door. Ruiz Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez Soria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Márquez Soria krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Márquez Soria geeft de bal voor. Pernía is nu in balbezit. Pernía passt de bal in één keer door. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Alves de bal. García de la Calle is nu in balbezit. García de la Calle met een sublieme pass. Iachetta heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:1

12e minuut.
Alves is nu in balbezit. de la Hera onderschept slim de pass. de la Hera speelt de bal door. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Márquez Soria passt de bal in één keer door. Iachetta probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:2

19e minuut.
Argensó bereikt de bal nog maar net als eerste. Argensó geeft de bal voor. Knobel geeft de bal voor. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Calonge niet meer kan verder spelen. Sánchez Pérez komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Heras heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:3

36e minuut.
García de la Calle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knobel de bal. Knobel geeft een hoge lob. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Poblador is nu in balbezit. Knobel onderschept slim de pass. Knobel passt de bal met de wreef. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
de la Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernía verovert de bal door een tackle van achteren. Pernía met een sublieme pass. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Heras passt de bal zonder na te denken. Alves rent richting de bal. Alves geeft de bal voor. de la Hera geeft de bal voor. Iachetta springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. CEFATED 84%, SuperDepor 16%.
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:3

59e minuut.
García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle met een sublieme pass. Iachetta rent richting de bal. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:4

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguinaga de bal onder controle te krijgen. Pernía bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernía passt de bal zonder na te denken. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:5

66e minuut.
Heras verovert de bal door een tackle van achteren. Heras passt de bal in één keer door. García de la Calle is nu in balbezit. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:6

73e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Daar is Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Sánchez Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:7

76e minuut.
Daar is Poblador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernía met een sublieme pass. Iachetta heeft problemen om de bal te vangen. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:8

78e minuut.
Klungelig pakt García de la Calle de bal. García de la Calle passt de bal met de wreef. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:9

81e minuut.
García de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:10

82e minuut.
Poblador rent richting de bal. Heras verovert de bal door een tackle van achteren. Heras passt de bal in één keer door. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta schiet op doel. Sánchez Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:11

89e minuut.
Pernía probeert naar een medespeler te passen. García de la Calle rent richting de bal. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel. Sánchez Pérez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. CEFATED 82%, SuperDepor 18%.
C.D. CEFATED - SuperDepor 0:12