Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azahara Venaos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Arnaz is nu in balbezit. Mejuto González bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaz begaat een overtreding. Mejuto González wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Endika heeft problemen om de bal te vangen. Blanquera is nu in balbezit. García Ardura met een sublieme pass. Puche bereikt de bal nog maar net als eerste. Puche draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ortega Momparlet is nu in balbezit. Rodríguez Caña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Ardura. García Ardura krijgt een gele kaart.

27e minuut.
García de la Torre geeft een lange en hoge pass. Daar is Gibanel Raluy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaz rent richting de bal. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azahara - Venaos 0:1

37e minuut.
Endika passt de bal met de wreef. Ortega Momparlet probeert naar een medespeler te passen. Sánchez del Amo is nu in balbezit. García Ardura verovert de bal door een tackle van achteren. García Ardura schiet op doel. Sosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azahara 53%, Venaos 47%.
Azahara - Venaos 0:1

61e minuut.
Rodríguez Caña rent richting de bal. Rodríguez Caña speelt de bal door. Blanquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó is nu in balbezit. Maó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azahara - Venaos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azahara 45%, Venaos 55%.
Azahara - Venaos 0:2