Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Desbocados Atletico de Madriid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yelul onderschept slim de pass. Candela rent richting de bal. Camino Tallón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camino Tallón krijgt een gele kaart. Candela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yelul komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 1:0

10e minuut.
Camino Tallón passt de bal zonder na te denken. Sauras bereikt de bal nog maar net als eerste. Resines is nu in balbezit. Sauras onderschept slim de pass. Sauras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 1:1

17e minuut.
Rexach onderschept slim de pass. Rexach geeft een hoge lob. Gaspart controleert de bal met de borst. Sauras rent richting de bal. Sauras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 1:2

20e minuut.
Guruzeta geeft de bal voor. Candela is nu in balbezit. Camino Tallón onderschept slim de pass. Yelul rent richting de bal. Yelul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza geeft de bal voor. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Candela is nu in balbezit. Candela haalt uit met een fantastische trap. García Iglesias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Peris speelt de bal door. Yelul heeft problemen om de bal te vangen. Camino Tallón is nu in balbezit. Yelul verovert de bal door een tackle van achteren. Yelul geeft een lange en hoge pass. García Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fernández trapt de bal weg. Yelul is nu in balbezit. Yelul passt de bal in één keer door. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela haalt uit met een fantastische trap. García Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 2:2

42e minuut.
Camino Tallón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivenza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Desbocados 49%, Atletico de Madriid 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 2:2

54e minuut.
Llera Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Resines is nu in balbezit. Sauras onderschept slim de pass. Sauras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muguerza met een snelle inworp. Yelul is nu in balbezit. Yelul geeft de bal voor. García Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Desbocados 54%, Atletico de Madriid 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Desbocados - Atletico de Madriid 2:2