Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watcher DMC FC Hatfield F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Presas rent richting de bal. Muro rent richting de bal. Presas onderschept slim de pass. Presas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 0:1

20e minuut.
Lequi passt de bal zonder na te denken. Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo passt de bal zonder na te denken. Presas is nu in balbezit. Presas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
García Ordóñez met een harde bal richting middenveld. Lequi kan de bal niet met de borst controleren. Donoso speelt de bal door. Presas rent richting de bal. Presas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Acedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acedo haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Candela probeert de bal aan de voet te houden. Presas is nu in balbezit. Presas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Olalla verovert de bal door een tackle van achteren. Solanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla maakt een afschuwelijke overtreding. Olalla krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mandía geeft een lange en hoge pass. Inworp. Endrino met een snelle inworp. Olalla rent richting de bal. Olalla schiet op doel. Gómez-Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watcher DMC FC 58%, Hatfield F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 1:1

54e minuut.
García Martínez geeft de bal voor. Endrino kopt de bal weg. Muñoz is nu in balbezit. García Arnal is nu in balbezit. García Arnal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 2:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Presas de bal onder controle te krijgen. Acedo is nu in balbezit. Acedo passt de bal met de wreef. Presas rent richting de bal. Presas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Villarroel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Menéndez Candela de bal. Presas rent richting de bal. Presas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 2:2

65e minuut.
Areda speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donoso met een snelle inworp. Villarroel controleert de bal met de borst. Villarroel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Presas onderschept slim de pass. Presas probeert naar een medespeler te passen. Muro rent richting de bal. Acedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 2:3

88e minuut.
Lequi speelt de bal door. Barrio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acedo de bal. Presas bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watcher DMC FC 49%, Hatfield F.C. 51%.
Watcher DMC FC - Hatfield F.C. 2:4