Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Infames Lingüistas Club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


17e minuut.
Martos is nu in balbezit. Martos passt de bal in één keer door. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Castilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - Lingüistas Club 0:1

27e minuut.
López Clemente passt de bal zonder na te denken. Gento bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Reguera rent richting de bal. Gento is nu in balbezit. Gento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 42%, Lingüistas Club 58%.
Mineros Infames - Lingüistas Club 0:1

47e minuut.
Ramírez Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Farran onderschept slim de pass. Lozano Farran geeft de bal voor. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Martos is nu in balbezit. Martos passt de bal zonder na te denken. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. Castilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - Lingüistas Club 0:2

81e minuut.
Martos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martos passt de bal met de wreef. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad draait met de bal, schiet en ... Castilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - Lingüistas Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 44%, Lingüistas Club 56%.
Mineros Infames - Lingüistas Club 0:3