Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad del Guadalquivir Prioro C.F.
Normal Tactiek 4222
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Pingitzer passt de bal met de wreef. Ramón rent richting de bal. Durieux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durieux krijgt een gele kaart.

10e minuut.
García Hervás passt de bal zonder na te denken. Larrea García is nu in balbezit. Pingitzer maakt een afschuwelijke overtreding. Pingitzer krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Flamarique is nu in balbezit. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer passt de bal met de wreef. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Poyatos probeert de bal aan de voet te houden. Zrywacz rent richting de bal. Met opzet legt Poyatos zijn tegenspeler op de grond. Poyatos krijgt een gele kaart. Zrywacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Durieux komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 0:1

15e minuut.
García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás met een sublieme pass. Larrea García is nu in balbezit. Pingitzer onderschept slim de pass. Pingitzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 0:2

38e minuut.
Kałużyński passt de bal zonder na te denken. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos is nu in balbezit. Pingitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad del Guadalquivir 65%, Prioro C.F. 35%.
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 0:2

48e minuut.
Kałużyński probeert naar een medespeler te passen. Chałbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałbiński probeert naar een medespeler te passen. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Medrano trapt de bal weg. García Hervás kopt de bal weg. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Bayona geeft een hoge lob. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oyarzábal springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oyarzábal rent richting de bal. Oyarzábal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 1:2

64e minuut.
Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Durieux is nu in balbezit. Zrywacz rent richting de bal. Zrywacz schiet op doel. Paal! Medrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux passt de bal in één keer door. Pingitzer rent richting de bal. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap. Medrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Medrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pachowicz passt de bal in één keer door. Durieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Durieux geeft de bal voor. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
González Marcos probeert naar een medespeler te passen. Durieux rent richting de bal. Durieux passt de bal met de wreef. Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zrywacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kałużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużyński passt de bal zonder na te denken. Pingitzer rent richting de bal. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz draait met de bal, schiet en ... Medrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 1:3

85e minuut.
Durieux rent richting de bal. Durieux passt de bal in één keer door. Zrywacz is nu in balbezit. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap. Medrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 1:4

87e minuut.
Pingitzer met een sublieme pass. Medrano met een sublieme pass. Kałużyński kopt de bal weg. Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad del Guadalquivir 63%, Prioro C.F. 37%.
Universidad del Guadalquivir - Prioro C.F. 1:5