Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia 42. Adamska
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 23
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Urzelai probeert naar een medespeler te passen. Peragón is nu in balbezit. Peragón met een sublieme pass. Blas rent richting de bal. Blas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bonano met een snelle inworp. Sánchez-Manzaneda is nu in balbezit. Sánchez-Manzaneda passt de bal zonder na te denken. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Senouba verovert de bal door een tackle van achteren. Senouba geeft een hoge lob. Daar is Irribarren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Erostarbe Tubilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Urzelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzelai passt de bal in één keer door. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Erostarbe Tubilla is nu in balbezit. Erostarbe Tubilla probeert naar een medespeler te passen. Prats rent richting de bal. Bartrés is nu in balbezit. Bartrés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia 42. - Adamska 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 54%, Adamska 46%.
Logia 42. - Adamska 1:0

57e minuut.
Tena García kopt de bal weg. Olloquiegui rent richting de bal. Urzelai onderschept slim de pass. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas haalt uit met een fantastische trap. García Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bartrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova geeft de bal voor. Bartrés rent richting de bal. Bartrés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sánchez-Manzaneda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iglesias Villanueva komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Elvira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irribarren bereikt de bal nog maar net als eerste. Irribarren geeft een hoge lob. Peragón is nu in balbezit. Peragón passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia 42. 39%, Adamska 61%.
Logia 42. - Adamska 1:0