Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaRed F. C. Engañaos
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen weak


11e minuut.
Cejudo geeft een lange en hoge pass. Piña Cousillas kopt de bal weg. Martínez Bonachera heeft problemen om de bal te vangen. Tenorio is nu in balbezit. Tenorio draait met de bal, schiet en ... Uriona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Morgado kopt de bal weg. Daar is Covelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascón onderschept slim de pass. Fernández Alvarellos is nu in balbezit. Fernández Alvarellos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Urízar met een snelle inworp. Irribarren geeft de bal voor. Perals rent richting de bal. González Barbosa onderschept slim de pass. González Barbosa haalt uit met een fantastische trap. Gómez Somavilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LaRed - F. C. Engañaos 1:0

26e minuut.
Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Covelo onderschept slim de pass. Covelo passt de bal met de wreef. Fernández Alvarellos is nu in balbezit. Fernández Alvarellos haalt uit met een fantastische trap. Uriona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met een snelle inworp. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón draait met de bal, schiet en ... Uriona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LaRed - F. C. Engañaos 1:1

35e minuut.
Gascón passt de bal zonder na te denken. López Rodríguez geeft een hoge lob. Daar is Cejudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Alvarellos rent richting de bal. Fernández Alvarellos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
López Rodríguez is nu in balbezit. López Rodríguez passt de bal in één keer door. Sánchez Salgueiro is nu in balbezit. Fernández Alvarellos verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Alvarellos draait met de bal, schiet en ... Uriona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Cejudo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaRed - F. C. Engañaos 1:2

42e minuut.
Sánchez Salgueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Salgueiro geeft de bal voor. Inworp. Piña Cousillas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tenorio geeft een lange en hoge pass. Uriona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Irribarren speelt de bal door. Pérez Soto rent richting de bal. Pérez Soto geeft een lange en hoge pass. Berruezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LaRed - F. C. Engañaos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaRed 64%, F. C. Engañaos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LaRed - F. C. Engañaos 2:2

53e minuut.
Tenorio is nu in balbezit. Tenorio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Covelo de bal onder controle te krijgen. Fernández Alvarellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alvarellos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Urízar verovert de bal door een tackle van achteren. Irribarren is nu in balbezit. Irribarren passt de bal zonder na te denken. González Barbosa rent richting de bal. González Barbosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaRed - F. C. Engañaos 3:2

60e minuut.
Pérez Soto is nu in balbezit. Tenorio rent richting de bal. Met opzet legt Urízar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urízar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert López Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Covelo is nu in balbezit. Covelo geeft een hoge lob. Fernández Alvarellos rent richting de bal. Fernández Alvarellos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaRed 51%, F. C. Engañaos 49%.
LaRed - F. C. Engañaos 3:2