Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Gaditana Leopardos CF
442 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Buñuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñuel met een sublieme pass. Corripio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corripio draait met de bal, schiet en ... Gurpegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Martínez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñuel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mínguez. Buñuel raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buñuel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Torricelli probeert naar een medespeler te passen. Martínez Arango is nu in balbezit. Martínez Arango passt de bal in één keer door. Razquin is nu in balbezit. Razquin haalt uit met een fantastische trap. Gonzalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Gaditana - Leopardos CF 0:1

43e minuut.
Torricelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Eugenio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Gaditana 53%, Leopardos CF 47%.
La Gaditana - Leopardos CF 0:1

52e minuut.
Quintanilla passt de bal in één keer door. Buñuel is nu in balbezit. Buñuel passt de bal met de wreef. García Eugenio rent richting de bal. García Eugenio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gabarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabarain geeft een hoge lob. Espigulé rent richting de bal. Espigulé schiet op doel. Gurpegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Gaditana - Leopardos CF 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Gaditana 52%, Leopardos CF 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Gaditana - Leopardos CF 1:1