Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragaldabas del Agua Tragaldabas Deliciosos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Dueñas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Martín Vargas probeert naar een medespeler te passen. Fernández de Larrinoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Larrinoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fernández de Larrinoa is nu in balbezit. Martínez de Luna rent richting de bal. Fernández de Larrinoa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Larrinoa draait met de bal, schiet en ... Armada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas del Agua - Tragaldabas Deliciosos 1:0

18e minuut.
Muguerza probeert naar een medespeler te passen. Palmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabal onderschept slim de pass. Muguerza heeft problemen om de bal te vangen. Muguerza draait met de bal, schiet en ... Meana Acebal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Muguerza verovert de bal door een tackle van achteren. Muguerza met een sublieme pass. Basterretxea is nu in balbezit. Rabal is nu in balbezit. Rabal draait met de bal, schiet en ... Meana Acebal bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantecón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza verovert de bal door een tackle van achteren. Muguerza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas del Agua 48%, Tragaldabas Deliciosos 52%.
Tragaldabas del Agua - Tragaldabas Deliciosos 1:0

48e minuut.
Martín Vargas rent richting de bal. Pachón Mosquero verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón Mosquero passt de bal met de wreef. Rabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragaldabas del Agua - Tragaldabas Deliciosos 1:1

54e minuut.
Ferrería is nu in balbezit. Fernández de Larrinoa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Larrinoa speelt de bal door. Camino Tallón rent richting de bal. Camino Tallón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas del Agua - Tragaldabas Deliciosos 2:1

59e minuut.
Palmou kopt de bal weg. Muguerza rent richting de bal. Diestro geeft een hoge lob. Fernández de Larrinoa is nu in balbezit. Fernández de Larrinoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Basterretxea verovert de bal door een tackle van achteren. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muguerza raakt geblesseerd tijdens het duel. Dueñas Rodríguez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Basterretxea rent richting de bal. Rabal onderschept slim de pass. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabal verovert de bal door een tackle van achteren. Rabal haalt uit met een fantastische trap. Meana Acebal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas del Agua 43%, Tragaldabas Deliciosos 57%.
Tragaldabas del Agua - Tragaldabas Deliciosos 2:1