Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real de Madriles Quintanar
532 creada Tactiek mi tactica
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 24.1
good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


17e minuut.
Scamă passt de bal in één keer door. Rodríguez Monreal rent richting de bal. Chlabicz onderschept slim de pass. Chlabicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Quintanar 1:0

21e minuut.
Boj kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrasate de bal. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Suárez Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is Chlabicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceira is nu in balbezit. Chlabicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maceira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maceira kan niet meer verder spelen. Piñas komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Chlabicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

38e minuut.
Tułodziecki probeert naar een medespeler te passen. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă speelt de bal door. Komasiński met een sublieme pass. Ruiz Jiménez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Komasiński geeft een lange en hoge pass. Sidea geeft de bal voor. Rodríguez Monreal speelt de bal door. Ruiz Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 51%, Quintanar 49%.
Real de Madriles - Quintanar 1:0

46e minuut.
Scamă is nu in balbezit. Scamă passt de bal in één keer door. Rodríguez Monreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalvilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Arrasate de bal. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ... Suárez Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Quintanar 2:0

61e minuut.
Sidea rent richting de bal. Sidea passt de bal in één keer door. Fontela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pérez Malia onderschept slim de pass. Pérez Malia geeft een lange en hoge pass. Bon geeft een hoge lob. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real de Madriles - Quintanar 3:0

88e minuut.
Komasiński speelt de bal door. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Boj begaat een overtreding. Ruiz Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodal wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real de Madriles 40%, Quintanar 60%.
Real de Madriles - Quintanar 3:0