Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Lobzy City Jizni Supi Praha
Defens442 Tactiek 4 - 4 - 2 wing
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Di Fino met een sublieme pass. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi passt de bal in één keer door. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lelka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Adinolfi passt de bal zonder na te denken. Melich speelt de bal door. Sahipataoğulları rent richting de bal. Klungelig pakt Sahipataoğulları de bal. Sahipataoğulları haalt uit met een fantastische trap. Davidsen bokst de bal weg.

15e minuut.
Lelka met een sublieme pass. Di Fino is nu in balbezit. Di Fino passt de bal in één keer door. Yuexi heeft problemen om de bal te vangen. Yuexi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - Jizni Supi Praha 0:1

17e minuut.
Costîrchin speelt de bal door. Sahipataoğulları probeert de bal aan de voet te houden. Han-Kim speelt de bal door. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Di Fino kopt de bal weg. Klungelig pakt Han-Kim de bal. Yuexi rent richting de bal. Yuexi schiet op doel. Lelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Melich is nu in balbezit. Melich geeft een hoge lob. Owsiak rent richting de bal. Owsiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Josefsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sahipataoğulları springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klavan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Freitas komt het veld opgelopen. Tadejewski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yuexi passt de bal zonder na te denken. Han-Kim rent richting de bal. Han-Kim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tadejewski de bal. Tadejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Yuexi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadejewski schiet op doel. Lelka probeert wanhopig de bal te grijpen. Łabędzki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 57%, Jizni Supi Praha 43%.
1.FC Lobzy City - Jizni Supi Praha 0:1

46e minuut.
Moh komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Standaert met de inworp. Luongo met een sublieme pass. Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dobrota speelt de bal door. Costîrchin rent richting de bal. Costîrchin speelt de bal door. Yuexi is nu in balbezit. Yuexi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lelka trapt de bal weg van het doel. Costîrchin rent richting de bal. Costîrchin speelt de bal door. Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kastygovas geeft een hoge lob. Di Fino speelt de bal door. Han-Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kim haalt uit met een fantastische trap. Lelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 45%, Jizni Supi Praha 55%.
1.FC Lobzy City - Jizni Supi Praha 0:1