Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pičusové PENNY
Normal Tactiek taktika
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten average
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Podobiński geeft een hoge lob. Hykl rent richting de bal. Ruprecht verovert de bal door een tackle van achteren. Ruprecht draait met de bal, schiet en ... Doležal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Herzán de bal onder controle te krijgen. Hykl is nu in balbezit. Ruprecht is nu in balbezit. Ruprecht schiet op doel. Doležal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
Dahlmeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma geeft een lange en hoge pass. Ruprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruprecht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Knakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Knakal passt de bal met de wreef. Ruprecht rent richting de bal. Ruprecht schiet op doel. Doležal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pičusové - PENNY 0:1

39e minuut.
Jaroszuk geeft de bal voor. Inworp. Kopunec met de inworp. Kout heeft problemen om de bal te vangen. Kout geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rolland rent richting de bal. Kabátník is nu in balbezit. Kabátník passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruprecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruprecht haalt uit met een fantastische trap. Doležal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 46%, PENNY 54%.
pičusové - PENNY 0:1

87e minuut.
Kopunec is nu in balbezit. Kopunec passt de bal zonder na te denken. Kout rent richting de bal. Kout passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Jaroszuk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jaroszuk geeft een hoge lob. Inworp. Kopunec met een snelle inworp. Kout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kout geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pičusové 42%, PENNY 58%.
pičusové - PENNY 0:1