Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Bustik Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13447
Bustik Arsik-Tampicka
4-1-3-2 Tactiek Beton zhustena
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Norma is nu in balbezit. Norma passt de bal in één keer door. Słonina speelt de bal door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Stawczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bahamonde de bal. Met opzet legt Sirmen zijn tegenspeler op de grond. Sirmen krijgt een gele kaart. Bahamonde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lysohlávek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fraschini rent richting de bal. Fraschini geeft de bal voor. Klungelig pakt Sirmen de bal. Bahamonde rent richting de bal. Bahamonde draait met de bal, schiet en ... Pinto bokst de bal weg.

19e minuut.
Wewiórski geeft de bal voor. Petrklíč probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Raríz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Arsik-Tampicka 0:1

22e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski geeft de bal voor. Lysohlávek kopt de bal weg. Bahamonde is nu in balbezit. Bahamonde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bustik - Arsik-Tampicka 1:1

26e minuut.
Lysohlávek onderschept slim de pass. Lysohlávek speelt de bal door. Surdu geeft de bal voor. Bahamonde heeft problemen om de bal te vangen. Bahamonde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 23%, Arsik-Tampicka 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bustik - Arsik-Tampicka 1:1

50e minuut.
Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander passt de bal in één keer door. Rosas rent richting de bal. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Arsik-Tampicka 1:2

57e minuut.
Peragón Lacalle geeft een lange en hoge pass. Surdu heeft problemen om de bal te vangen. Rosas is nu in balbezit. Rosas schiet op doel. Raríz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Arsik-Tampicka 1:3

60e minuut.
Norma passt de bal in één keer door. Petrklíč is nu in balbezit. Słonina verovert de bal door een tackle van achteren. Słonina geeft de bal voor. Rosas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Henderson komt het veld opgelopen. Bechstädt komt het veld opgelopen. Kopertowski komt het veld opgelopen. Matics komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Matics is nu in balbezit. Matics passt de bal met de wreef. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Raríz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bustik - Arsik-Tampicka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bustik 34%, Arsik-Tampicka 66%.
Bustik - Arsik-Tampicka 1:4