Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olteanca Rapidul
doooorr Tactiek old
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 40.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Hollar geeft een hoge lob. Nistor kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruhroth de bal. Grilo rent richting de bal. Grilo haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Szulakowski passt de bal met de wreef. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal in één keer door. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Drăgănescu bokst de bal weg. Hollar heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hollar de bal. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 0:1

6e minuut.
Galinho geeft een lange en hoge pass. Martel is nu in balbezit. Ðức Kiên onderschept slim de pass. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Drăgănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 0:2

12e minuut.
Dornelles geeft de bal voor. Daar is Ruhroth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grilo rent richting de bal. Grilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 1:2

14e minuut.
Dornelles verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles passt de bal zonder na te denken. Deeke is nu in balbezit. Deeke haalt uit met een fantastische trap. Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olteanca - Rapidul 2:2

19e minuut.
Drăguloiu geeft de bal voor. Ðức Kiên kopt de bal weg. Iţic probeert de bal aan de voet te houden. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dornelles passt de bal zonder na te denken. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Deeke is nu in balbezit. Angelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deeke. Deeke krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Belczyk de bal. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollar rent richting de bal. Ðức Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 2:3

36e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic geeft de bal voor. Ðức Kiên kopt de bal weg. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drăgănescu trapt de bal weg van het doel. Angelas kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Drăgănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martel probeert naar een medespeler te passen. Galinho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 55%, Rapidul 45%.
FC Olteanca - Rapidul 2:4

46e minuut.
Hyatt komt het veld opgelopen. Amânar komt het veld opgelopen. Pazzi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Galinho speelt de bal door. Iţic is nu in balbezit. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ðức Kiên springt en kopt de bal. Drăgănescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 2:5

51e minuut.
Belczyk is nu in balbezit. Galinho is nu in balbezit. Met opzet legt Belczyk zijn tegenspeler op de grond. Belczyk krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Nistor verovert de bal door een tackle van achteren. Nistor passt de bal in één keer door. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi draait met de bal, schiet en ... Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 3:5

56e minuut.
Zovkić onderschept slim de pass. Inworp. Mara met de inworp. Hyatt rent richting de bal. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 4:5

59e minuut.
Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar rent richting de bal. Pazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Marcola met een harde bal richting middenveld. Galinho rent richting de bal. Mara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mara krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Lăpuşte onderschept slim de pass. Lăpuşte geeft een hoge lob. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ... Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mara speelt de bal door. Dornelles speelt de bal door. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olteanca - Rapidul 5:5

77e minuut.
Angelas geeft een hoge lob. Inworp. Nistor met een snelle inworp. Dornelles rent richting de bal. Dornelles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dornelles passt de bal zonder na te denken. Mara rent richting de bal. Mara passt de bal met de wreef. Hyatt is nu in balbezit. Hyatt haalt uit met een fantastische trap. Marcola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Rapidul 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 41%, Rapidul 59%.
FC Olteanca - Rapidul 6:5