Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: FC Bic Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30432
FC Bic panouri de beton prefabricat
352 Tactiek coco
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 61
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Corryn rent richting de bal. Corryn passt de bal in één keer door. Ibáñez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suvajdžić de bal. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Fane met een sublieme pass. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bałtroczyk kopt de bal weg. Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibáñez. Ibáñez krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Diggins passt de bal zonder na te denken. Nowicki probeert naar een medespeler te passen. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Manzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mumtazi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - panouri de beton prefabricat 0:1

10e minuut.
Daar is Bałtroczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałtroczyk passt de bal met de wreef. Dinu rent richting de bal. Dinu geeft een hoge lob. Gysels springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gysels verovert de bal door een tackle van achteren. Triana onderschept slim de pass. Čvertka is nu in balbezit. Gysels is nu in balbezit. Gysels draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Čvertka onderschept slim de pass. Čvertka geeft een lange en hoge pass. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čvertka geeft een lange en hoge pass. Gysels springt en kopt de bal. Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - panouri de beton prefabricat 1:1

19e minuut.
Tănăsoaica speelt de bal door. Eral speelt de bal door. Nowicki met een sublieme pass. Jalmadani rent richting de bal. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Răducanu kopt de bal weg. Dinu is nu in balbezit. Dinu geeft een lange en hoge pass. Gysels springt en kopt de bal. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - panouri de beton prefabricat 2:1

31e minuut.
Corryn probeert naar een medespeler te passen. Gysels rent richting de bal. Gysels passt de bal zonder na te denken. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ... Ardelean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Diggins geeft een lange en hoge pass. Daar is Szafor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szafor passt de bal zonder na te denken. Gysels rent richting de bal. Gysels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane passt de bal in één keer door. Jalmadani rent richting de bal. Jalmadani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gysels passt de bal zonder na te denken. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eral. Eral krijgt een gele kaart. Suvajdžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corryn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 43%, panouri de beton prefabricat 57%.
FC Bic - panouri de beton prefabricat 2:1

53e minuut.
Diggins verovert de bal door een tackle van achteren. Čvertka verovert de bal door een tackle van achteren. Čvertka passt de bal in één keer door. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dinu speelt de bal door. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić passt de bal met de wreef. Gysels bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Jalmadani kopt de bal weg. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral passt de bal zonder na te denken. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. Manzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - panouri de beton prefabricat 2:2

63e minuut.
Fane kopt de bal weg. Eral is nu in balbezit. Eral passt de bal zonder na te denken. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani schiet op doel. Manzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Tănăsoaica kopt de bal weg. Klungelig pakt Mumtazi de bal. Fane met een sublieme pass. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. Manzzi bokst de bal weg.

68e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana geeft een hoge lob. Corryn geeft een lange en hoge pass. Suvajdžić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Corryn kopt de bal weg. Inworp. Nowicki met de inworp. Eral is nu in balbezit. Eral geeft een lange en hoge pass. Manzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dinu speelt de bal door. Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Mumtazi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani draait met de bal, schiet en ... Manzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Fane heeft problemen om de bal te vangen. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez passt de bal zonder na te denken. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eral speelt de bal door. Fane is nu in balbezit. Met opzet legt Ibáñez zijn tegenspeler op de grond. Fane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Čvertka met een sublieme pass. Dinu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tănăsoaica. Tănăsoaica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 49%, panouri de beton prefabricat 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bic - panouri de beton prefabricat 2:2