Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12396
F.C. Acicul DEVORATOR
atac Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Elkayam passt de bal met de wreef. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu probeert naar een medespeler te passen. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 0:1

14e minuut.
Dridi kopt de bal weg. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 0:2

19e minuut.
Ciendones kopt de bal weg. Kończak probeert de bal met de borst te controleren. Dridi met een sublieme pass. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Trucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 0:3

20e minuut.
Startsev is nu in balbezit. Startsev passt de bal met de wreef. Ginuis rent richting de bal. Trucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trucchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kahar geeft een hoge lob. Hajduk kan de bal niet met de borst controleren. Pardo speelt de bal door. Achim rent richting de bal. Achim haalt uit met een fantastische trap. Jelínek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Elkayam kopt de bal weg. Klungelig pakt Hajduk de bal. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 1:3

34e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Balparmak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodorovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kończak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jelínek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 2:3

35e minuut.
Saarensivu verovert de bal door een tackle van achteren. Dridi verovert de bal door een tackle van achteren. Dridi passt de bal met de wreef. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dridi passt de bal in één keer door. Ciendones speelt de bal door. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Balparmak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qualizza is nu in balbezit. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici schiet op doel. Jelínek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Acicul - DEVORATOR 3:3

42e minuut.
Popiełuszko met een sublieme pass. Ciendones geeft een lange en hoge pass. Ginuis heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Elkayam passt de bal in één keer door. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciendones zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - DEVORATOR 3:4

45e minuut.
Startsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones onderschept slim de pass. Saarensivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones verovert de bal door een tackle van achteren. Ciendones geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 61%, DEVORATOR 39%.
F.C. Acicul - DEVORATOR 3:4

49e minuut.
Ciendones speelt de bal door. Dridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dridi probeert naar een medespeler te passen. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ciendones geeft een lange en hoge pass. Piechaczek geeft de bal voor. Kończak probeert de bal aan de voet te houden. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Piechaczek passt de bal in één keer door. Saarensivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarensivu probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Startsev met een snelle inworp. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 61%, DEVORATOR 39%.
F.C. Acicul - DEVORATOR 3:4