Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: GLAPPY FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4000
GLAPPY FC Man United F.C
433 Tactiek marian
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.9 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga geeft de bal voor. Bousquet kopt de bal weg. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bousquet probeert naar een medespeler te passen. Ośródka speelt de bal door. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Dodô werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:1

9e minuut.
Idoraş passt de bal met de wreef. Valenkov met een sublieme pass. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Dodô maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey met een sublieme pass. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel. Polischuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Polischuk de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korbiel zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vairetto de bal. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:3

15e minuut.
Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly is nu in balbezit. Vairetto onderschept slim de pass. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:4

17e minuut.
Nava kopt de bal weg. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bousquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dodô probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bousquet is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Polischuk de bal onder controle te krijgen. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Dodô kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:5

24e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava probeert naar een medespeler te passen. Bousquet rent richting de bal. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Valenkov kopt de bal weg. Carmitru probeert de bal met de borst te controleren. Korbiel met een sublieme pass. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nava met een sublieme pass. Bousquet rent richting de bal. Bousquet speelt de bal door. Daar is Vairetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ośródka geeft een lange en hoge pass. Daar is Polischuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Dodô maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Capota de bal. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dodô met een harde bal richting middenveld. Ośródka kopt de bal weg. Bousquet heeft problemen om de bal te vangen. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Dodô probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel. Dodô werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:6

41e minuut.
Daar is Carmitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel passt de bal in één keer door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bousquet passt de bal zonder na te denken. Ośródka rent richting de bal. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLAPPY FC 78%, Man United F.C 22%.
GLAPPY FC - Man United F.C 0:7

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dodô met een harde bal richting middenveld. Nava probeert naar een medespeler te passen. Bousquet heeft problemen om de bal te vangen. Ośródka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:8

50e minuut.
Capota geeft een hoge lob. Korbiel rent richting de bal. Korbiel passt de bal zonder na te denken. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava verovert de bal door een tackle van achteren. Nava probeert naar een medespeler te passen. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vairetto passt de bal in één keer door. Bousquet heeft problemen om de bal te vangen. Bousquet passt de bal in één keer door. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:9

60e minuut.
Nava met een sublieme pass. Bousquet is nu in balbezit. Idoraş is nu in balbezit. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bousquet met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ośródka rent richting de bal. Ośródka geeft de bal voor. Daar is Vairetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Dodô maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:10

69e minuut.
Klungelig pakt Badalato de bal. Nava is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Necula. Necula krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bousquet krijgt zijn hoofd ertegen. Polischuk heeft problemen om de bal te vangen. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:11

78e minuut.
Nava met een snelle inworp. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een lange en hoge pass. Vairetto rent richting de bal. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:12

85e minuut.
Korbiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Polischuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Polischuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Korbiel rent richting de bal. Korbiel geeft een lange en hoge pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap. Connolly probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Dodô bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rey probeert de bal aan de voet te houden. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka haalt uit met een fantastische trap. Dodô kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:13

89e minuut.
Dobeş speelt de bal door. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula met een sublieme pass. Vairetto rent richting de bal. Vairetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Connolly heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vairetto rent richting de bal. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLAPPY FC - Man United F.C 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLAPPY FC 88%, Man United F.C 12%.
GLAPPY FC - Man United F.C 0:14