Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 Rubin Kazan
new a Tactiek Nancucheo
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 48.2
formidable Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen good


5e minuut.
Hvoynev rent richting de bal. Hudlánek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hvoynev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teterko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 1:0

19e minuut.
Cintron met een sublieme pass. Teterko rent richting de bal. Teterko speelt de bal door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 2:0

22e minuut.
Hudlánek rent richting de bal. Hudlánek geeft een lange en hoge pass. Ostřiha probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. Csordás met een sublieme pass. Guerrero kan de bal niet met de borst controleren. Csordás is nu in balbezit. Csordás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Yüceses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sakamoto rent richting de bal. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 2:1

32e minuut.
Casha passt de bal zonder na te denken. Cintron is nu in balbezit. Cintron passt de bal in één keer door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Casha is nu in balbezit. Casha passt de bal met de wreef. Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. Hudlánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 46%, Rubin Kazan 54%.
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:1

48e minuut.
Mardoša is nu in balbezit. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ostřiha. Ostřiha krijgt een gele kaart. Muchowiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ustael zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki draait met de bal, schiet en ... Nogalski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Maguinho geeft een hoge lob. Mardoša rent richting de bal. Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappuzzi geeft de bal voor. Cintron krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Ostřiha de bal. Ostřiha geeft een lange en hoge pass. Habuš heeft problemen om de bal te vangen. Csordás onderschept slim de pass. Csordás geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki met een sublieme pass. Mardoša rent richting de bal. Mardoša haalt uit met een fantastische trap. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:2

68e minuut.
Cintron speelt de bal door. Daar is Hvoynev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maguinho krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Csordás rent richting de bal. Habuš verovert de bal door een tackle van achteren. Habuš met een sublieme pass. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Hudlánek onderschept slim de pass. Hudlánek geeft een hoge lob. Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Ostřiha verovert de bal door een tackle van achteren. Ostřiha geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mardoša is nu in balbezit. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:3

82e minuut.
Maguinho geeft de bal voor. Muchowiecki kopt de bal weg. Mardoša is nu in balbezit. Mardoša haalt uit met een fantastische trap. Nogalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 42%, Rubin Kazan 58%.
FC Arges 1953 - Rubin Kazan 3:4