Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oaia cu Soric fcmm
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 29
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Butea met een snelle inworp. Câmpeanu is nu in balbezit. Horovăţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Câmpeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Câmpeanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Chiacu passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiricheş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiricheş probeert naar een medespeler te passen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Botezan met een harde bal richting middenveld. Horovăţ kopt de bal weg. Trifu kan de bal niet met de borst controleren. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiarto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bernát de bal. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oaia cu Soric - fcmm 0:1

10e minuut.
Voicu probeert naar een medespeler te passen. Widiarto rent richting de bal. Trifu is nu in balbezit. Widiarto verovert de bal door een tackle van achteren. Widiarto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bernát passt de bal zonder na te denken. Călin rent richting de bal. Met opzet legt Horovăţ zijn tegenspeler op de grond. Horovăţ krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Turcu rent richting de bal. Creangă rent richting de bal. Turcu onderschept slim de pass. Bernát verovert de bal door een tackle van achteren. Bernát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Şandru geeft een hoge lob. Bernát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernát met een sublieme pass. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Trifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voicu is nu in balbezit. Voicu passt de bal met de wreef. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto haalt uit met een fantastische trap. Vlaicu bokst de bal weg. Ioan heeft problemen om de bal te vangen. Bernát bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernát is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernát zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Oaia cu Soric - fcmm 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oaia cu Soric 55%, fcmm 45%.
Oaia cu Soric - fcmm 0:2

46e minuut.
Bernát is nu in balbezit. Bernát passt de bal in één keer door. Bătrânu is nu in balbezit. Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiricheş geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Horovăţ probeert de bal aan de voet te houden. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Horovăţ zijn tegenspeler op de grond. Horovăţ is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Klungelig pakt Şandru de bal. Şandru geeft een hoge lob. Nurci kopt de bal weg. Iscru rent richting de bal. Iscru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Inworp. Chiricheş met een snelle inworp. Voicu rent richting de bal. Voicu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bernát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernát schiet op doel. Botezan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiricheş neemt de hoekschop. Vlaicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Câmpeanu controleert de bal met de borst. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft de bal voor. Widiarto is nu in balbezit. Widiarto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oaia cu Soric 57%, fcmm 43%.
Oaia cu Soric - fcmm 0:2