Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11768
Efraim F.C. Univers. Craiova
Training Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 47.8
good Schieten excellent
adequate Passen good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Karabekir is nu in balbezit. Karabekir passt de bal in één keer door. Çalıcıoğlu rent richting de bal. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:1

6e minuut.
Buscan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mtimet de bal. Knutzen onderschept slim de pass. El Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. El Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niedorobek. Çalıcıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bambosz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Villalta de bal onder controle te krijgen. Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:2

15e minuut.
Fernandès verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandès speelt de bal door. Buscan speelt de bal door. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Buscan geeft een hoge lob. Tres is nu in balbezit. Tres geeft een lange en hoge pass. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Knutzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan passt de bal in één keer door. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karabekir geeft een lange en hoge pass. Daar is Faella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 48%, F.C. Univers. Craiova 52%.
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:3

58e minuut.
Roselló onderschept slim de pass. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak passt de bal in één keer door. Karabekir bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabekir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedorobek is nu in balbezit. Çalıcıoğlu onderschept slim de pass. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:4

76e minuut.
de Natris kopt de bal weg. Bicskei heeft problemen om de bal te vangen. Karabekir rent richting de bal. Karabekir schiet op doel. Praszelik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
de Natris bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. El Awzai met een sublieme pass. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet draait met de bal, schiet en ... Cioară verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Çalıcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 59%, F.C. Univers. Craiova 41%.
Efraim - F.C. Univers. Craiova 0:5