Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Danubiana Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5759
AFC Danubiana Finteusi Cowboys
Attack Tactiek cowboys
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
24.6 gemiddelde waardering 50.2
weak Schieten excellent
average Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman passt de bal zonder na te denken. Kördüğüm is nu in balbezit. Kördüğüm schiet op doel. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:1

4e minuut.
Proca onderschept slim de pass. Proca passt de bal in één keer door. Woller geeft de bal voor. Koloman rent richting de bal. Koloman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Proca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koloman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal met de wreef. Woller bereikt de bal nog maar net als eerste. Woller geeft de bal voor. Koloman maakt een snoekduik en kopt de bal. Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Buhănescu rent richting de bal. Tosta onderschept slim de pass. Tosta probeert naar een medespeler te passen. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Woller bereikt de bal nog maar net als eerste. Woller passt de bal met de wreef. Koloman is nu in balbezit. Koloman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

13e minuut.
Raicu kan de bal niet met de borst controleren. Woller is nu in balbezit. Woller passt de bal zonder na te denken. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman schiet op doel. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Koloman de bal. Frunda rent richting de bal. Koloman onderschept slim de pass. Koloman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Parască de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Smik geeft een hoge lob. Mareş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Woller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woller geeft een hoge lob. Koloman krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Smik passt de bal zonder na te denken. Woller is nu in balbezit. Woller geeft een hoge lob. Kördüğüm rent richting de bal. Kördüğüm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wcisło rent richting de bal. Soare legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wcisło raakt geblesseerd tijdens het duel. Wcisło legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vinereanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Woller is nu in balbezit. Woller geeft een lange en hoge pass. Koloman rent richting de bal. Koloman draait met de bal, schiet en ... Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:2

31e minuut.
Wcisło rent richting de bal. Wcisło passt de bal zonder na te denken. Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman verovert de bal door een tackle van achteren. Koloman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Woller rent richting de bal. Woller geeft een hoge lob. Soare kopt de bal weg. Proca geeft een hoge lob. Koloman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vinereanu trapt de bal weg van het doel. Proca rent richting de bal. Proca met een sublieme pass. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:3

37e minuut.
Frunda probeert de bal met de borst te controleren. Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło met een sublieme pass. Daar is Kördüğüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kördüğüm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Woller passt de bal zonder na te denken. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:4

43e minuut.
Proca geeft een hoge lob. Kördüğüm kopt de bal weg. Wcisło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:5

44e minuut.
Hagiu met een sublieme pass. Raicu rent richting de bal. Koloman verovert de bal door een tackle van achteren. Koloman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:6

45e minuut.
Cioropina komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen. Nadolsky komt het veld opgelopen. Andrieş komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 77%, Finteusi Cowboys 23%.
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:6

49e minuut.
Smik kopt de bal weg. Wcisło rent richting de bal. Andrieş begaat een overtreding. Andrieş krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Cracoş trapt de bal weg. Proca controleert de bal met de borst. Proca passt de bal zonder na te denken. Kördüğüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kördüğüm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:7

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cracoş niet meer kan verder spelen.

53e minuut.
Daar is She, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. She geeft een lange en hoge pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloman onderschept slim de pass. Koloman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:8

58e minuut.
Wcisło is nu in balbezit. Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal zonder na te denken. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:9

59e minuut.
Kördüğüm onderschept slim de pass. Proca speelt de bal door. Woller speelt de bal door. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smik kopt de bal weg. Daar is Kördüğüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kördüğüm probeert naar een medespeler te passen. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nadolsky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:10

70e minuut.
Nadolsky geeft een hoge lob. Smik is nu in balbezit. Smik geeft een hoge lob. Koloman is nu in balbezit. Koloman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:11

73e minuut.
Mareş is nu in balbezit. Mareş passt de bal met de wreef. Woller met een sublieme pass. Kördüğüm rent richting de bal. Kördüğüm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Smik speelt de bal door. Koloman rent richting de bal. Klungelig pakt Koloman de bal. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Woller onderschept slim de pass. Woller speelt de bal door. Wcisło rent richting de bal. Wcisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:12

80e minuut.
Klungelig pakt Koloman de bal. Koloman passt de bal zonder na te denken. Kördüğüm rent richting de bal. Wcisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:13

81e minuut.
Andrieş is nu in balbezit. Koloman rent richting de bal. Koloman passt de bal zonder na te denken. Kördüğüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kördüğüm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Proca met de inworp. Wcisło probeert naar een medespeler te passen. Proca is nu in balbezit. Proca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Smik is nu in balbezit. Smik geeft een hoge lob. Kördüğüm kopt de bal weg. Koloman rent richting de bal. Koloman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:14

86e minuut.
Koloman passt de bal met de wreef. Wcisło rent richting de bal. Koloman rent richting de bal. Proca is nu in balbezit. Proca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:15

88e minuut.
Koloman kopt de bal weg. Frunda rent richting de bal. Kördüğüm onderschept slim de pass. Kördüğüm geeft de bal voor. Koloman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nadolsky trapt de bal weg van het doel. Smik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smik speelt de bal door. Klungelig pakt Koloman de bal. Koloman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Danubiana 75%, Finteusi Cowboys 25%.
AFC Danubiana - Finteusi Cowboys 0:16