Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Kurzan Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17999
Kurzan Pamfletarii Oropsiti
442 Tactiek trilulilu
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Bruneau passt de bal zonder na te denken. Contreras is nu in balbezit. Contreras met een sublieme pass. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ociepka rent richting de bal. Guadarrama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ociepka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Floruţ rent richting de bal. Floruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 1:0

37e minuut.
Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamrot passt de bal zonder na te denken. Sollner probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama is nu in balbezit. Guadarrama draait met de bal, schiet en ... Lacorte bokst de bal weg.

37e minuut.
Inworp. Bruneau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras geeft een lange en hoge pass. Guadarrama krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski geeft een hoge lob. Ullerup rent richting de bal. Ullerup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 45%, Pamfletarii Oropsiti 55%.
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 1:0

50e minuut.
Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contreras. Floruţ moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Floruţ kan niet meer verder spelen. Pâslaru komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ociepka passt de bal zonder na te denken. Chrząstowski heeft problemen om de bal te vangen. Chrząstowski speelt de bal door. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pádár de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 2:0

55e minuut.
Contreras speelt de bal door. Bruneau rent richting de bal. Bruneau passt de bal zonder na te denken. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 2:1

65e minuut.
Tarazona passt de bal in één keer door. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 2:2

65e minuut.
Pâslaru rent richting de bal. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama passt de bal met de wreef. Mamrot rent richting de bal. Mamrot haalt uit met een fantastische trap. Lacorte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ociepka met de inworp. Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruneau speelt de bal door. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mârzoi met een sublieme pass. Sollner rent richting de bal. Mamrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamrot krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Babenkov passt de bal in één keer door. Guadarrama is nu in balbezit. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 45%, Pamfletarii Oropsiti 55%.
Kurzan - Pamfletarii Oropsiti 2:3