Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Kurzan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17999
Kurzan ARMADA AGATON
442 Tactiek test2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Ullerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullerup passt de bal met de wreef. Śnieżek heeft problemen om de bal te vangen. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay haalt uit met een fantastische trap. Lacorte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Kállay heeft problemen om de bal te vangen. Sollner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kállay raakt geblesseerd tijdens het duel. Kállay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 0:1

6e minuut.
Hermawan probeert naar een medespeler te passen. Veseliu rent richting de bal. Hegyi met een sublieme pass. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 0:2

10e minuut.
Gajer geeft een hoge lob. Ullerup probeert de bal aan de voet te houden. Zagórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórski geeft een hoge lob. Kállay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Isar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrząstowski met een sublieme pass. Tarnawski is nu in balbezit. Raţă geeft de bal voor. Ullerup maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 1:2

18e minuut.
Troester passt de bal met de wreef. Gajer is nu in balbezit. Gajer geeft een lange en hoge pass. Kállay is nu in balbezit. Kállay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Troester onderschept slim de pass. Việt Anh is nu in balbezit. Troester onderschept slim de pass. Troester geeft een lange en hoge pass. Tarnawski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tömöri bokst de bal weg.

26e minuut.
Gajer speelt de bal door. Zagórski rent richting de bal. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Kállay rent richting de bal. Kállay draait met de bal, schiet en ... Lacorte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hermawan heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu probeert naar een medespeler te passen. Kállay is nu in balbezit. Kállay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Việt Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh passt de bal zonder na te denken. Vári is nu in balbezit. Vári passt de bal zonder na te denken. Sollner verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 1:3

44e minuut.
Hegyi met een sublieme pass. Vári speelt de bal door. Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Kállay is nu in balbezit. Kállay draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 60%, ARMADA AGATON 40%.
Kurzan - ARMADA AGATON 1:3

47e minuut.
Ullerup geeft een lange en hoge pass. Rochan kopt de bal weg. Zagórski speelt de bal door. Klungelig pakt Kállay de bal. Kállay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hegyi rent richting de bal. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Troester rent richting de bal. Troester geeft een lange en hoge pass. Tarnawski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski draait met de bal, schiet en ... Vári kan de bal niet met de borst controleren. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Hegyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegyi passt de bal zonder na te denken. Vári speelt de bal door. Kállay is nu in balbezit. Kállay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Demiray komt het veld opgelopen. Bejan komt het veld opgelopen. Pâslaru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sârgu passt de bal zonder na te denken. Demiray probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru haalt uit met een fantastische trap. Tömöri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarnawski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagórski. Zagórski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hermawan is nu in balbezit. Hermawan geeft de bal voor. Kállay rent richting de bal. Kállay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 1:4

70e minuut.
Hegyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi passt de bal zonder na te denken. Kállay rent richting de bal. Kállay haalt uit met een fantastische trap. Lacorte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 1:5

73e minuut.
Gehér rent richting de bal. Gehér passt de bal zonder na te denken. Kállay heeft problemen om de bal te vangen. Kállay draait met de bal, schiet en ... Lacorte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurzan - ARMADA AGATON 1:6

79e minuut.
Tarnawski speelt de bal door. Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Hermawan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermawan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chrząstowski passt de bal met de wreef. Tarnawski is nu in balbezit. Gehér rent richting de bal. Tarnawski onderschept slim de pass. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Tömöri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurzan 51%, ARMADA AGATON 49%.
Kurzan - ARMADA AGATON 1:6