Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motaneii Fiorosi F.C. Rivendell
352 Tactiek tactic133
56% Balbezit 44%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Hobai is nu in balbezit. Hobai geeft de bal voor. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - F.C. Rivendell 0:1

5e minuut.
Filip onderschept slim de pass. Filip speelt de bal door. Skoraszewski heeft problemen om de bal te vangen. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gagatek verovert de bal door een tackle van achteren. Pankiewicz rent richting de bal. Pankiewicz geeft een lange en hoge pass. Filip is nu in balbezit. Filip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip probeert naar een medespeler te passen. Buculei onderschept slim de pass. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pankiewicz geeft een hoge lob. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev speelt de bal door. Filip is nu in balbezit. Filip haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Pankiewicz de bal. Pankiewicz geeft een lange en hoge pass. Bradu kan de bal niet met de borst controleren. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaplatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin passt de bal zonder na te denken. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Birlea heeft problemen om de bal te vangen. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 74%, F.C. Rivendell 26%.
Motaneii Fiorosi - F.C. Rivendell 0:1

60e minuut.
Turcomano is nu in balbezit. Turcomano passt de bal in één keer door. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea haalt uit met een fantastische trap. Dalea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Turcomano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Doru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - F.C. Rivendell 0:2

71e minuut.
Karatanchev passt de bal zonder na te denken. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buculei. Skoraszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Filip wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Pankiewicz geeft een hoge lob. Skoraszewski kopt de bal weg. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. bin Abdul Ghani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Skoraszewski rent richting de bal. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Birlea geeft een hoge lob. Gagatek geeft een lange en hoge pass. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - F.C. Rivendell 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 52%, F.C. Rivendell 48%.
Motaneii Fiorosi - F.C. Rivendell 0:3