Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Bestialii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22222
Bestialii FC Zamolxes
ccc01 Tactiek Ch
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kacík passt de bal zonder na te denken. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal met de wreef. Hnát heeft problemen om de bal te vangen. Hnát draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nuñez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - FC Zamolxes 1:0

9e minuut.
Kall verovert de bal door een tackle van achteren. Kall geeft de bal voor. Muraru probeert de bal met de borst te controleren. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara passt de bal met de wreef. Kuchirka met een sublieme pass. Bellés rent richting de bal. Bellés draait met de bal, schiet en ... Brożek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Taerwe geeft een hoge lob. Bellés kopt de bal weg. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Spinazzola krijgt zijn hoofd ertegen. Brożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pagliara kopt de bal weg. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mfumu. Mfumu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kuchirka geeft een lange en hoge pass. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe passt de bal met de wreef. Spinazzola rent richting de bal. Spinazzola draait met de bal, schiet en ... Brożek bokst de bal weg.

38e minuut.
Mfumu is nu in balbezit. Spinazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotek geeft een lange en hoge pass. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hnát is nu in balbezit. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hnát is nu in balbezit. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 44%, FC Zamolxes 56%.
Bestialii - FC Zamolxes 1:0

46e minuut.
Mfumu geeft een hoge lob. Inworp. Kuchirka met de inworp. Alborn is nu in balbezit. Alborn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bestialii - FC Zamolxes 1:1

49e minuut.
Moham geeft de bal voor. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz passt de bal in één keer door. Kacík rent richting de bal. Kacík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - FC Zamolxes 2:1

57e minuut.
Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy geeft een hoge lob. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie geeft de bal voor. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinazzola. Catalano Dupuy raakt geblesseerd tijdens het duel. Catalano Dupuy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuñez springt en kopt de bal. Peyroche maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bakmaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - FC Zamolxes 3:1

74e minuut.
Arsenie verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinazzola is nu in balbezit. Spinazzola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 46%, FC Zamolxes 54%.
Bestialii - FC Zamolxes 3:1