Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Dumi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5471
Dumi Drejanchester United
541-442 1.2 Tactiek baraj
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.9 gemiddelde waardering 43.8
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gherase met een snelle inworp. Cosmin rent richting de bal. Cosmin geeft een lange en hoge pass. Mândreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Synowiec passt de bal zonder na te denken. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu speelt de bal door. Synowiec is nu in balbezit. Synowiec draait met de bal, schiet en ... Spătaru bokst de bal weg. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - Drejanchester United 1:0

28e minuut.
Klungelig pakt Gherase de bal. Synowiec is nu in balbezit. Synowiec passt de bal met de wreef. Ibrom rent richting de bal. Ibrom draait met de bal, schiet en ... Spătaru bokst de bal weg.

34e minuut.
Łażewski rent richting de bal. Cosmin onderschept slim de pass. Cosmin speelt de bal door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom passt de bal in één keer door. Vicol is nu in balbezit. Synowiec onderschept slim de pass. Synowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Gherase met de inworp. Synowiec controleert de bal met de borst. Cosmin is nu in balbezit. Gherase geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 36%, Drejanchester United 64%.
Dumi - Drejanchester United 1:0

46e minuut.
Prokeš komt het veld opgelopen. Ragıpoğlu komt het veld opgelopen. Purović komt het veld opgelopen. Bononcini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Huuhtanen verovert de bal door een tackle van achteren. Huuhtanen probeert naar een medespeler te passen. Balaban is nu in balbezit. Synowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Synowiec draait met de bal, schiet en ... Spătaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Synowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Synowiec geeft een hoge lob. Daar is Tălpaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Spătaru bokst de bal weg.

65e minuut.
Vicol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cintezoi komt het veld opgelopen. Matter komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Toader is nu in balbezit. Zülfüqarlı onderschept slim de pass. Cintezoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zülfüqarlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Zülfüqarlı neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Matter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

72e minuut.
Matter met een sublieme pass. Cosmin speelt de bal door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Alban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dumi - Drejanchester United 1:1

73e minuut.
Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu passt de bal met de wreef. Huuhtanen rent richting de bal. Codrea onderschept slim de pass. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ragıpoğlu de bal. Mândreanu is nu in balbezit. Mândreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - Drejanchester United 1:2

78e minuut.
Cintezoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huuhtanen geeft een hoge lob. Ibrom kopt de bal weg. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dumi - Drejanchester United 2:2

87e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin geeft een hoge lob. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - Drejanchester United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 37%, Drejanchester United 63%.
Dumi - Drejanchester United 2:3