Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real del tg.jiu Dumi
atac Tactiek 541-442 1.2
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 39.3
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


1e minuut.
Pescaru probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Synowiec. Synowiec krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Klungelig pakt Diamandopol de bal. Sarniak rent richting de bal. Sarniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Prokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges passt de bal met de wreef. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom geeft een hoge lob. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Shchetinin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Dumi 0:1

14e minuut.
Synowiec geeft een lange en hoge pass. Storace kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Ibrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrom haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alban met een harde bal richting middenveld. Ibrom kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Shchetinin bokst de bal weg.

24e minuut.
Sarniak kopt de bal weg. Huuhtanen heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel. Diamandopol probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real del tg.jiu - Dumi 1:1

30e minuut.
Soklangaç kopt de bal weg. Niculae geeft de bal voor. Klungelig pakt Łażewski de bal. Sarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sarniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ibrom kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Synowiec de bal onder controle te krijgen. Costea met een sublieme pass. Sarniak rent richting de bal. Sarniak geeft de bal voor. Alban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Borges rent richting de bal. Storace begaat een overtreding. Storace krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Prokeš heeft problemen om de bal te vangen. Costea is nu in balbezit. Costea passt de bal met de wreef. Sarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu passt de bal met de wreef. Soklangaç is nu in balbezit. Zülfüqarlı onderschept slim de pass. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mazilu geeft de bal voor. Diamandopol kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Dumi 2:1

44e minuut.
Synowiec probeert naar een medespeler te passen. Manfugaz is nu in balbezit. Manfugaz passt de bal in één keer door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Alban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 32%, Dumi 68%.
real del tg.jiu - Dumi 2:1

46e minuut.
Purović komt het veld opgelopen. Ragıpoğlu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pescaru met een sublieme pass. Daar is Sarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarniak speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Synowiec rent richting de bal. Ibrom rent richting de bal. Ibrom passt de bal in één keer door. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borges passt de bal zonder na te denken. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea rent richting de bal. Costea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Niculae geeft een hoge lob. Ragıpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Dumi 3:1

59e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae geeft een hoge lob. Mazilu speelt de bal door. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Bononcini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sarniak is nu in balbezit. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Costea geeft een hoge lob. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarniak is nu in balbezit. Sarniak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Purović de bal onder controle te krijgen. Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Dumi 4:1

67e minuut.
Daar is Synowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru speelt de bal door. Sarniak heeft problemen om de bal te vangen. Sarniak haalt uit met een fantastische trap. Alban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Soklangaç is nu in balbezit. Soklangaç passt de bal zonder na te denken. Niculae rent richting de bal. Niculae geeft een hoge lob. Pescaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Costea passt de bal in één keer door. Niculae met een sublieme pass. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru schiet op doel. Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Dumi 5:1

78e minuut.
Borges passt de bal zonder na te denken. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal in één keer door. Borges rent richting de bal. Borges schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 35%, Dumi 65%.
real del tg.jiu - Dumi 5:1