Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F.Breaza liv
stage one Tactiek x
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Özkemal verovert de bal door een tackle van achteren. Sharon verovert de bal door een tackle van achteren. Sharon speelt de bal door. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap. Mironescu bokst de bal weg.

7e minuut.
Monteys met een sublieme pass. Daar is Sharon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharon passt de bal met de wreef. Cester is nu in balbezit. Cester schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Trandafir heeft problemen om de bal te vangen. Monteys probeert naar een medespeler te passen. Łomczyk probeert naar een medespeler te passen. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Serwotka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodriguez Rentería raakt geblesseerd tijdens het duel. Pärtel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - liv 0:1

38e minuut.
Sharon speelt de bal door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka rent richting de bal. Pärtel onderschept slim de pass. Pärtel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek geeft een lange en hoge pass. Udeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Wąpierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wiercipięta verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.F.Breaza - liv 1:1

45e minuut.
Rodriguez Rentería geeft een lange en hoge pass. Nanek is nu in balbezit. Cester verovert de bal door een tackle van achteren. Cester draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Matei de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.Breaza 58%, liv 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F.Breaza - liv 1:1

46e minuut.
Urošević komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Maravilha met de inworp. Nanek is nu in balbezit. Nanek geeft de bal voor. Udeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Wąpierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nanek met de inworp. Stachura speelt de bal door. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Urošević rent richting de bal. Urošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - liv 2:1

70e minuut.
Daar is Cester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matei rent richting de bal. Cester onderschept slim de pass. Cester haalt uit met een fantastische trap. Rodriguez Rentería maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu geeft de bal voor. Inworp. Cester met een snelle inworp. Łomczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel onderschept slim de pass. Pärtel passt de bal in één keer door. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.Breaza 56%, liv 44%.
C.F.Breaza - liv 2:1