Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam Universitatea 1919 Cluj
new Tactiek GWB?! 532 Kopa
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Hasu passt de bal in één keer door. Twaróg geeft de bal voor. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu schiet op doel. Wan-Bissaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 1:0

7e minuut.
Twaróg passt de bal in één keer door. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić geeft de bal voor. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ðức Long is nu in balbezit. Ðức Long geeft een hoge lob. Reusser rent richting de bal. Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâncu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Buitenspel voor Cârlescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Băsescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Hasu de bal. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Roka geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Hâncu. Goede buitenspelval van de verdediging. Reusser neemt vlug de vrije trap. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu schiet op doel. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 53%, Universitatea 1919 Cluj 47%.
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaharescu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cioară zal de hoekschop nemen. Grigorescu krijgt zijn hoofd ertegen. Bărnuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gawor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigorescu springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 1:1

53e minuut.
Kržić kopt de bal weg. Zaharescu met een sublieme pass. Twaróg probeert de bal met de borst te controleren. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Cioran komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Hâncu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mardan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mardan geeft een lange en hoge pass. Chover heeft problemen om de bal te vangen. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić geeft een hoge lob. Hâncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wan-Bissaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaharescu heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Zaharescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 2:1

77e minuut.
Dimofte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioară zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szlachta geeft een hoge lob. Grigorescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Twaróg bereikt de bal nog maar net als eerste. Twaróg geeft een lange en hoge pass. Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... Wan-Bissaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 3:1

83e minuut.
Grigorescu onderschept slim de pass. Cioran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigorescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szlachta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Statu springt en kopt de bal. Hanson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cioară geeft de bal voor. Hanson probeert naar een medespeler te passen. Szlachta geeft een hoge lob. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu schiet op doel. Hanson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chover geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kržić met de inworp. Mardan geeft de bal voor. Zaharescu springt en kopt de bal. Wan-Bissaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 55%, Universitatea 1919 Cluj 45%.
FC Kristal Glam - Universitatea 1919 Cluj 3:1