Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team Ionut#Manageru
oare? Tactiek 112
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Wilk kopt de bal weg. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nikiel de bal. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Bardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Filyan onderschept slim de pass. Filyan passt de bal zonder na te denken. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dziedzina rent richting de bal. Dziedzina geeft een hoge lob. Inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos geeft een lange en hoge pass. Bardelli bokst de bal weg.

21e minuut.
Vente met een sublieme pass. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Ionut#Manageru 0:1

27e minuut.
Daar is Xydous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo rent richting de bal. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Nikiel rent richting de bal. Nikiel haalt uit met een fantastische trap. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vente geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cyprès. Grumezea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Xydous neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Filyan rent richting de bal. Filyan probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer is nu in balbezit. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lozano komt het veld opgelopen. Zdunek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 60%, Ionut#Manageru 40%.
Fc. Chriss-team - Ionut#Manageru 0:1

51e minuut.
Cyprès probeert naar een medespeler te passen. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek met een sublieme pass. Burgos is nu in balbezit. Burgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Blandin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo speelt de bal door. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Ionut#Manageru 0:2

73e minuut.
Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 52%, Ionut#Manageru 48%.
Fc. Chriss-team - Ionut#Manageru 0:2