Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Forestry Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18483
Forestry Prabusirea Lapus
reset2021 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Mlynářík rent richting de bal. Nzati verovert de bal door een tackle van achteren. Nzati met een sublieme pass. Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Kropf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sierotnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Nzati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caspers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropf rent richting de bal. Kropf haalt uit met een fantastische trap. Nerey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 1:0

11e minuut.
Craioveanu passt de bal met de wreef. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Kropf passt de bal zonder na te denken. Caspers verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Ilca met een sublieme pass. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 2:0

26e minuut.
Caspers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nzati met de inworp. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Salcido met de inworp. Sztanga met een sublieme pass. Andrejić rent richting de bal. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Urdea kan de bal niet met de borst controleren. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 39%, Prabusirea Lapus 61%.
Forestry - Prabusirea Lapus 2:1

49e minuut.
Ułazik probeert naar een medespeler te passen. Sztanga rent richting de bal. Sztanga met een sublieme pass. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

53e minuut.
Nzati is nu in balbezit. Nzati geeft de bal voor. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Kropf rent richting de bal. Kropf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Prabusirea Lapus 3:1

65e minuut.
Mahler kopt de bal weg. Nzati rent richting de bal. Nzati speelt de bal door. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierotnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido onderschept slim de pass. Nzati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcido raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Nzati kopt de bal weg. Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caspers. Kropf raakt geblesseerd tijdens het duel. Nzati wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Mlynářík is nu in balbezit. Kropf begaat een overtreding. Kropf krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Czapski heeft problemen om de bal te vangen. Nzati is nu in balbezit. Nzati passt de bal met de wreef. Kropf rent richting de bal. Kropf draait met de bal, schiet en ... Nerey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 41%, Prabusirea Lapus 59%.
Forestry - Prabusirea Lapus 3:1