Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Sivela Kenobi
352of Tactiek E1
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică geeft een lange en hoge pass. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Boloboc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 0:1

4e minuut.
Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Monaco speelt de bal door. Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Gałęzewski geeft een hoge lob. Bębenek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minciună rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Monaco rent richting de bal. Monaco passt de bal met de wreef. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek schiet op doel. Bozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 1:1

12e minuut.
Lică probeert de bal met de borst te controleren. Lică passt de bal zonder na te denken. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Boloboc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 1:2

14e minuut.
Kochanský passt de bal zonder na te denken. Bębenek rent richting de bal. Predeanu begaat een overtreding. Bębenek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bębenek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos is nu in balbezit. Stelea rent richting de bal. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gałęzewski kopt de bal weg. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek passt de bal zonder na te denken. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Bozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kochanský neemt de hoekschop. Bębenek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Monaco onderschept slim de pass. Zakamskij verovert de bal door een tackle van achteren. Zakamskij passt de bal met de wreef. Lică geeft een lange en hoge pass. Dodos krijgt zijn hoofd ertegen. Boloboc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boloboc met een sublieme pass. Gałęzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bębenek de bal. Bębenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lică met de inworp. Zakamskij geeft de bal voor. Dodos springt en kopt de bal. Boloboc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 1:3

35e minuut.
Stelea heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terra. Stelea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakamskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dodos maakt een snoekduik en kopt de bal. Boloboc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 52%, Kenobi 48%.
Fotbal Club Sivela - Kenobi 1:3

46e minuut.
Condruţ komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bębenek geeft een hoge lob. Minciună rent richting de bal. Iznata rent richting de bal. Minciună onderschept slim de pass. Minciună draait met de bal, schiet en ... Bozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bębenek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakamskij. Bębenek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bębenek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakamskij. Minciună is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bębenek komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Zakamskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakamskij geeft een lange en hoge pass. Stelea rent richting de bal. Czekański onderschept slim de pass. Lică geeft de bal voor. Boloboc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Predeanu kopt de bal weg. Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Gałęzewski heeft problemen om de bal te vangen. Gałęzewski geeft de bal voor. Minciună krijgt zijn hoofd ertegen. Bozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mihu is nu in balbezit. Gałęzewski onderschept slim de pass. Gałęzewski speelt de bal door. Bębenek is nu in balbezit. Bębenek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Kochanský met een snelle inworp. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Bozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 2:3

73e minuut.
Zakamskij geeft een hoge lob. Daar is Stelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ begaat een overtreding. Condruţ krijgt een gele kaart. Stelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Condruţ probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zakamskij neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Boloboc bokst de bal weg.

74e minuut.
Zakamskij geeft een lange en hoge pass. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Japa is nu in balbezit. Dodos onderschept slim de pass. Dodos schiet op doel. Boloboc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakamskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakamskij passt de bal zonder na te denken. Dodos rent richting de bal. Dodos draait met de bal, schiet en ... Boloboc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

76e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Iznata onderschept slim de pass. Monaco speelt de bal door. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kochanský passt de bal in één keer door. Monaco probeert naar een medespeler te passen. Minciună rent richting de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fotbal Club Sivela - Kenobi 3:3

78e minuut.
Bębenek rent richting de bal. Minciună is nu in balbezit. Mihu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Sivela 40%, Kenobi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fotbal Club Sivela - Kenobi 3:3