Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara vola braila
Culcatt!! Tactiek 532
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 62
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva probeert naar een medespeler te passen. Dosca heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Roarsson onderschept slim de pass. Przybyś rent richting de bal. Przybyś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yamashita de bal. Yamashita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Maguinho geeft een lange en hoge pass. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Yamashita bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamashita schiet op doel. Sandıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sobrecueva geeft een hoge lob. Cabral probeert naar een medespeler te passen. Roarsson kopt de bal weg. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Przybyś probeert naar een medespeler te passen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga met een sublieme pass. Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina haalt uit met een fantastische trap. Cabral werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Toregiani probeert de bal met de borst te controleren. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita passt de bal zonder na te denken. Nagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagarajan draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Goga is nu in balbezit. Goga geeft een lange en hoge pass. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Brisset geeft een hoge lob. Chomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagarajan met een sublieme pass. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandıkçı trapt de bal weg van het doel. Goga kopt de bal weg. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Cabral bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 48%, vola braila 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona Hunedoara - vola braila 0:0

47e minuut.
Daar is Nagarajan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan onderschept slim de pass. Nagarajan rent richting de bal. Nagarajan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Sandıkçı trapt de bal weg van het doel. Ergezer kopt de bal weg. Klungelig pakt Dosca de bal. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Goga is nu in balbezit. Goga probeert naar een medespeler te passen. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - vola braila 0:1

54e minuut.
Nagarajan rent richting de bal. Nagarajan passt de bal zonder na te denken. Gherea onderschept slim de pass. Yamashita rent richting de bal. Yamashita schiet op doel. Sandıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Boyajyan passt de bal met de wreef. Nagarajan rent richting de bal. Nagarajan passt de bal zonder na te denken. Yamashita is nu in balbezit. Yamashita draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Przybyś met een sublieme pass. Klungelig pakt Carrasana de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergezer. Ergezer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Smoleń geeft een hoge lob. Boyajyan kopt de bal weg. Toregiani rent richting de bal. Yamashita onderschept slim de pass. Yamashita haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı bokst de bal weg.

79e minuut.
Gherea kopt de bal weg. Daar is Brisset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagarajan probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 42%, vola braila 58%.
Corona Hunedoara - vola braila 0:1