Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: FC ARGES Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30404
FC ARGES FCUC
echilibrat Tactiek depla
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 42.7
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Nistorescu kopt de bal weg. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Andreatos is nu in balbezit. Andreatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FCUC 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Şelaru de bal. Pesser is nu in balbezit. Pesser passt de bal in één keer door. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chiriţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft de bal voor. Keren rent richting de bal. Keren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Keren rent richting de bal. Stefańczyk speelt de bal door. Keren rent richting de bal. Keren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARGES - FCUC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 36%, FCUC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARGES - FCUC 1:1

70e minuut.
Przymorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă passt de bal zonder na te denken. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obrenović de bal onder controle te krijgen. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES - FCUC 2:1

79e minuut.
Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunshi onderschept slim de pass. Pesser onderschept slim de pass. Pesser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES 20%, FCUC 80%.
FC ARGES - FCUC 2:1