Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: NICOLAE DOBRIN
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2682
RABIGANII S.S. LAZIO 1900
Dinamo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Manolescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lantaño. Lantaño krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Altini rent richting de bal. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Śpiewok de bal. Śpiewok geeft de bal voor. Lantaño kopt de bal weg. Klungelig pakt Altini de bal. Mata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lantaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantaño met een sublieme pass. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Doeltrap. Perianu met een harde bal richting middenveld. Śpiewok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fabbianesi de bal onder controle te krijgen. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu geeft de bal voor. Inworp. Lantaño met een snelle inworp. Mata geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lantaño speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi heeft problemen om de bal te vangen. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Palantzas geeft een hoge lob. Inworp. Gică met een snelle inworp. Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een hoge lob. Ochman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lantaño met een sublieme pass. Altini heeft problemen om de bal te vangen. Altini passt de bal zonder na te denken. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 1:0

30e minuut.
Drăgoescu trapt de bal weg van het doel. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mata krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Gică met een sublieme pass. Mata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fabbianesi de bal. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ... Burlacu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 39%, S.S. LAZIO 1900 61%.
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 1:0

47e minuut.
Lantaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sklenička bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenička met een sublieme pass. Altini is nu in balbezit. Altini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mata de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Śpiewok rent richting de bal. Zamfirescu onderschept slim de pass. Inworp. Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śpiewok geeft de bal voor. Perianu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Śpiewok met de inworp. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata geeft een lange en hoge pass. Altini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata geeft een hoge lob. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi schiet op doel. Perianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 2:0

62e minuut.
Burlacu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Śpiewok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altini rent richting de bal. Altini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 3:0

63e minuut.
Fabbianesi speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata geeft de bal voor. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lantaño met de inworp. Mata met een sublieme pass. Altini rent richting de bal. Altini draait met de bal, schiet en ... Perianu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 4:0

67e minuut.
Mata met een sublieme pass. Altini rent richting de bal. Altini passt de bal met de wreef. Fabbianesi is nu in balbezit. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Castro onderschept slim de pass. Castro speelt de bal door. Fabbianesi rent richting de bal. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 5:0

76e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Altini is nu in balbezit. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini verovert de bal door een tackle van achteren. Altini schiet op doel. Perianu bokst de bal weg. Paal! Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 6:0

77e minuut.
Prăscan speelt de bal door. Stafidă is nu in balbezit. Altini maakt een afschuwelijke overtreding. Altini krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Fabbianesi onderschept slim de pass. Fabbianesi passt de bal met de wreef. Altini is nu in balbezit. Altini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Palantzas kopt de bal weg. Mata met een sublieme pass. Istoc kan de bal niet met de borst controleren. Altini is nu in balbezit. Altini geeft een hoge lob. Perianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabbianesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabbianesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 7:0

88e minuut.
Manolescu probeert de bal met de borst te controleren. Bozza onderschept slim de pass. Bozza geeft de bal voor. Fabbianesi rent richting de bal. Fabbianesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RABIGANII 21%, S.S. LAZIO 1900 79%.
RABIGANII - S.S. LAZIO 1900 8:0