Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29065
Inter-ENA Fagaras FC Lacusteni
523 Tactiek proba
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 51
formidable Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen solid


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcă geeft de bal voor. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Amstel passt de bal zonder na te denken. Tołyż is nu in balbezit. Reniero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tołyż is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amstel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Amstel passt de bal zonder na te denken. Uszalewski probeert naar een medespeler te passen. Reniero is nu in balbezit. Tołyż verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Modan bokst de bal weg. Żymirski is nu in balbezit. Butcaru onderschept slim de pass. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 1:0

30e minuut.
Sočejevas speelt de bal door. Jeréz rent richting de bal. Jeréz passt de bal met de wreef. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Modan bokst de bal weg. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 2:0

32e minuut.
Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Żymirski rent richting de bal. Butcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butcaru krijgt een gele kaart. Żymirski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzopek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga schiet op doel. Dordoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 2:1

38e minuut.
Uszalewski probeert naar een medespeler te passen. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reniero. Reniero krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Błoto komt het veld opgelopen. Szaleniec komt het veld opgelopen. Anum komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 48%, FC Lacusteni 52%.
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 2:1

47e minuut.
Trzopek geeft een hoge lob. Szaleniec kopt de bal weg. Uszalewski met een sublieme pass. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski geeft een hoge lob. Modan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuấn Dũng springt en kopt de bal. Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 3:1

57e minuut.
Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 4:1

58e minuut.
Reniero passt de bal zonder na te denken. Leivas met een sublieme pass. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta is nu in balbezit. Vienoranta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 4:2

62e minuut.
Chişcă met een sublieme pass. Matak geeft de bal voor. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 5:2

63e minuut.
Żymirski geeft de bal voor. Leivas kopt de bal weg. Reniero heeft problemen om de bal te vangen. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum schiet op doel. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Anum onderschept slim de pass. Anum geeft de bal voor. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng schiet op doel. Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 6:2

65e minuut.
Fulga passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bătrânu de bal onder controle te krijgen. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Modan met een sublieme pass. Matak rent richting de bal. Matak geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft een lange en hoge pass. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Modan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reniero rent richting de bal. Anum onderschept slim de pass. Anum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 7:2

71e minuut.
Reniero geeft de bal voor. Vienoranta kopt de bal weg. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta haalt uit met een fantastische trap. Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 7:3

79e minuut.
Matak met een snelle inworp. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Błoto probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Modan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Błoto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butcaru kopt de bal weg. Trzopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeréz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Chişcă passt de bal zonder na te denken. Pirueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirueta met een sublieme pass. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Tuấn Dũng kan de bal niet met de borst controleren. Trzopek is nu in balbezit. Tuấn Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 39%, FC Lacusteni 61%.
Inter-ENA Fagaras - FC Lacusteni 8:3