Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 25814
REAL STAR IASI Kosmo Team
TN2 Tactiek k352
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 49.3
outstanding Schieten very good
formidable Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Niemyty is nu in balbezit. Catinca begaat een overtreding. Catinca krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Niemyty heeft problemen om de bal te vangen. Mathieu is nu in balbezit. Catinca begaat een overtreding. Catinca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

6e minuut.
Dulski met een sublieme pass. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Dulski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wapenaar met de inworp. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Boloboc rent richting de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan passt de bal met de wreef. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mathieu rent richting de bal. Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat probeert naar een medespeler te passen. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. Paal! Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty geeft de bal voor. Săndiţă kopt de bal weg. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc passt de bal zonder na te denken. Niemyty rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mathieu passt de bal in één keer door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozik geeft een hoge lob. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Manni rent richting de bal. Ene onderschept slim de pass. Ene passt de bal zonder na te denken. Scarlat rent richting de bal. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller bokst de bal weg. Paal!

38e minuut.
Depta rent richting de bal. Depta geeft de bal voor. Kozik rent richting de bal. Buzdugan onderschept slim de pass. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Săndiţă kopt de bal weg. Buzdugan rent richting de bal. Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan onderschept slim de pass. Buzdugan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan met een sublieme pass. Scarlat rent richting de bal. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Buzdugan de bal. Dulski rent richting de bal. Buzdugan verovert de bal door een tackle van achteren. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Kosmo Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 42%, Kosmo Team 58%.
REAL STAR IASI - Kosmo Team 1:0

48e minuut.
Wapenaar passt de bal zonder na te denken. Kozik verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Buzdugan de bal. Buzdugan geeft een lange en hoge pass. Scarlat krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wapenaar speelt de bal door. Depta bereikt de bal nog maar net als eerste. Depta passt de bal met de wreef. Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kokoszka geeft de bal voor. Wapenaar kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozik de bal. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ... Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Darmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi begaat een overtreding. Darmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pistorello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buzdugan kopt de bal weg. Wapenaar rent richting de bal. Wapenaar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scarlat de bal. Scarlat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Buzdugan passt de bal zonder na te denken. Wapenaar met een sublieme pass. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan schiet op doel. Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - Kosmo Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 30%, Kosmo Team 70%.
REAL STAR IASI - Kosmo Team 2:0