Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
florinela szekler fc
Florent final Tactiek jojoj
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
49.7 gemiddelde waardering 54
good Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Mascarenhas kopt de bal weg. Bjelobrković is nu in balbezit. Bjelobrković passt de bal zonder na te denken. Mecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mehaj is nu in balbezit. Mehaj geeft de bal voor. Inworp. Tys met de inworp. Kaló geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tys passt de bal zonder na te denken. Mecu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słonecznik. Słonecznik krijgt een gele kaart. Mecu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaló neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mascarenhas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjelobrković geeft de bal voor. Voichin kopt de bal weg. Mecu is nu in balbezit. Mecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
florinela - szekler fc 1:0

34e minuut.
Odamtten onderschept slim de pass. na Linha rent richting de bal. na Linha met een sublieme pass. Fahradi is nu in balbezit. Weyland verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzędzicki neemt de hoekschop. Legrand springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mascarenhas speelt de bal door. Bjelobrković is nu in balbezit. Met opzet legt Słonecznik zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Słonecznik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Słonecznik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Daar is Kaló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaló probeert naar een medespeler te passen. Bjelobrković heeft problemen om de bal te vangen. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florinela 48%, szekler fc 52%.
florinela - szekler fc 1:0

63e minuut.
Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas geeft de bal voor. Mehaj onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tys zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Penzić trapt de bal weg van het doel. Kaló kopt de bal weg. Daar is Bjelobrković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelobrković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florinela 37%, szekler fc 63%.
florinela - szekler fc 1:0