Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz eSport Team FC Dotnet
Ravasz Tactiek blazor++
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45.3 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Barbarski kopt de bal weg. Pyrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bachleda zijn tegenspeler op de grond. Bachleda krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jyrkiäinen is nu in balbezit. Pyrz rent richting de bal. Van Handenhoven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyrz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pyrz kan niet meer verder spelen. Gheorghiu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Robatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski onderschept slim de pass. Czerwek is nu in balbezit. Škultéty rent richting de bal. Škultéty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bohus speelt de bal door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal zonder na te denken. Yerenkyi geeft een hoge lob. Jyrkiäinen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Dotnet 1:0

39e minuut.
Yerenkyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachleda verovert de bal door een tackle van achteren. Bachleda geeft een lange en hoge pass. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Bachleda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Daar is Škultéty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu bokst de bal weg. Škultéty bereikt de bal nog maar net als eerste. Škultéty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravasz eSport Team - FC Dotnet 1:1

44e minuut.
Jyrkiäinen heeft problemen om de bal te vangen. Gheorghiu is nu in balbezit. Czerwek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerwek krijgt een gele kaart. Gheorghiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cackowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lagemann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 42%, FC Dotnet 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravasz eSport Team - FC Dotnet 1:1

62e minuut.
Buitenspel voor Robatin. Goede buitenspelval van de verdediging. Balkanerdem komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Serangeli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lagemann de bal. Jyrkiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jyrkiäinen haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eSport Team - FC Dotnet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eSport Team 45%, FC Dotnet 55%.
Ravasz eSport Team - FC Dotnet 2:1