Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Maxy MAcin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 31915
Maxy MAcin recolta
NewZ Tactiek fulger
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Morena passt de bal met de wreef. McGregor is nu in balbezit. McGregor geeft een lange en hoge pass. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wrase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pyziak probeert de bal met de borst te controleren. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva heeft problemen om de bal te vangen. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Wrase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Şuşoi probeert naar een medespeler te passen. Rybáň controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vaťouch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Judinskas is nu in balbezit. Judinskas draait met de bal, schiet en ... Diaconu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu geeft de bal voor. Plate is nu in balbezit. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - recolta 0:1

40e minuut.
McGregor heeft problemen om de bal te vangen. McGregor speelt de bal door. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - recolta 1:1

42e minuut.
Smolarski passt de bal zonder na te denken. Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch passt de bal zonder na te denken. Judinskas rent richting de bal. Judinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - recolta 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 42%, recolta 58%.
Maxy MAcin - recolta 1:2

51e minuut.
McGregor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosada. McGregor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morena met een snel genomen vrije trap. Rybáň springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Converso is nu in balbezit. Converso speelt de bal door. Machulski rent richting de bal. Machulski geeft de bal voor. Sobrecueva maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - recolta 2:2

63e minuut.
Soydinç rent richting de bal. Morena onderschept slim de pass. Morena geeft de bal voor. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. Wrase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft een hoge lob. Judinskas is nu in balbezit. Judinskas haalt uit met een fantastische trap. Diaconu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - recolta 2:3

66e minuut.
McGregor geeft een lange en hoge pass. Pyziak is nu in balbezit. Cunegatti maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cunegatti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cunegatti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Şuşoi geeft de bal voor. Soja probeert naar een medespeler te passen. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Wrase probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - recolta 3:3

72e minuut.
Converso bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski onderschept slim de pass. Smolarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smolarski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sobrecueva is nu in balbezit. Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja geeft een hoge lob. Rybáň maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Daar is Curtean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Wrase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Vaťouch probeert de bal aan de voet te houden. Rosada met een sublieme pass. Converso probeert naar een medespeler te passen. Judinskas is nu in balbezit. Judinskas haalt uit met een fantastische trap. Diaconu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 43%, recolta 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxy MAcin - recolta 3:3